Ve Středočeském kraji odstartoval 14. ročník soutěže o prestižní značku Regionální potravina. V kraji se ucházelo 134 výrobků od 30 místních výrobců. Nejsilněji zastoupenou kategorii Ostatní ovládl MED z lipové aleje ze VČELÍ FARMY PODĚBRADY.
Hodnotitelská komise navrhla udělit značku Středočeská Regionální potravina pro rok 2023 těmto výrobkům:
Zvěřinová paštika od Robert Parus, Nosálov
Steak Rib eye s rozmarýnem od WIFCOM a.s.
TVAROH TUČNÝ od Gabriela Janebová, Libice nad Cidlinou
Zakysaná smetana od AGRO PODLESÍ, a.s.
Měchenický pecen od Zdeňka Mejsnarová, Měchenice
Harlekýn od Cukrárna Na kopečku, s. r. o.
13 Polotmavá od Slaneebeer s.r.o.
ČESKÝ HRÁŠEK od AGRO Jesenice u Prahy a.s.
MED z lipové aleje od VČELÍ FARMA PODĚBRADY s.r.o.