16. ročník soutěže Regionální potravina je v Karlovarském kraji v plném proudu. Hodnotitelská komise se sešla 18. června 2025 v Ostrově a vybírala z celkem 84 výrobků od 21 místních producentů.
Na základě posouzení kvality, regionálního původu a způsobu zpracování byly navrženy k ocenění tyto výrobky:
- CHEBSKÁ UZENÁ KRKOVIČKA – Integrovaná střední škola Cheb, příspěvková organizace
- STANLEY’S BURGER – Stanislav Konár, Nejdek (STANLEYS – ŘEZNICTVÍ A UZENÁŘSTVÍ)
- KOZÍ BIO CHALUPNÍK – Marie Květoňová, Útvina (HOSPODÁŘSTVÍ U SEDLÁKŮ)
- ORIGINÁL SELSKÝ BIO – Pekařství „Od Elišky“ s.r.o.
- KŘUPAN – Romana Kočová, Kozmice (PANÍ KOLÁČKOVÁ)
- VANILKOVÝ DORT S PUDINKOVÝM KRÉMEM – Lucie Zlámalíková, Karlovy Vary – Stará Role (BISTROTÉKA LZ)
- SOKOLOVSKÁ DESÍTKA – Pivovar PERMON s.r.o.
- NEVYHLÁŠENO
- MED Z VČELAŘSTVÍ M+M PASTOVÝ
– Miroslav Dimo, Verušičky (VČELAŘSTVÍ M+M)
