16. ročník soutěže Regionální potravina je v Karlovarském kraji v plném proudu. Hodnotitelská komise se sešla 18. června 2025 v Ostrově a vybírala z celkem 84 výrobků od 21 místních producentů.

Na základě posouzení kvality, regionálního původu a způsobu zpracování byly navrženy k ocenění tyto výrobky:

  1. CHEBSKÁ UZENÁ KRKOVIČKA – Integrovaná střední škola Cheb, příspěvková organizace
  2. STANLEY’S BURGER – Stanislav Konár, Nejdek (STANLEYS – ŘEZNICTVÍ A UZENÁŘSTVÍ)
  3. KOZÍ BIO CHALUPNÍK – Marie Květoňová, Útvina (HOSPODÁŘSTVÍ U SEDLÁKŮ)
  4. ORIGINÁL SELSKÝ BIO – Pekařství „Od Elišky“ s.r.o.
  5. KŘUPAN – Romana Kočová, Kozmice (PANÍ KOLÁČKOVÁ)
  6. VANILKOVÝ DORT S PUDINKOVÝM KRÉMEM – Lucie Zlámalíková, Karlovy Vary – Stará Role (BISTROTÉKA LZ)
  7. SOKOLOVSKÁ DESÍTKA – Pivovar PERMON s.r.o.
  8. NEVYHLÁŠENO
  9. MED Z VČELAŘSTVÍ M+M PASTOVÝ
    – Miroslav Dimo, Verušičky (VČELAŘSTVÍ M+M)