AKTUALITY

Značka Středočeská Regionální potravina zná své nominanty

Ve Středočeském kraji odstartoval 14. ročník soutěže o prestižní značku Regionální potravina. V kraji se ucházelo 134 výrobků od 30 místních výrobců.  Nejsilněji zastoupenou kategorii Ostatní ovládl MED z lipové aleje ze VČELÍ FARMY PODĚBRADY.

Hodnotitelská komise navrhla udělit značku Středočeská Regionální potravina pro rok 2023 těmto výrobkům:

Zvěřinová paštika od Robert Parus, Nosálov
Steak Rib eye s rozmarýnem od WIFCOM a.s.
TVAROH TUČNÝ od Gabriela Janebová, Libice nad Cidlinou
Zakysaná smetana od AGRO PODLESÍ, a.s.
Měchenický pecen od Zdeňka Mejsnarová, Měchenice
Harlekýn od Cukrárna Na kopečku, s. r. o.
13 Polotmavá od Slaneebeer s.r.o.
ČESKÝ HRÁŠEK od AGRO Jesenice u Prahy a.s.
MED z lipové aleje od VČELÍ FARMA PODĚBRADY s.r.o.

 

      8. 8. 2023

Byl vyhlášen 14. ročník soutěže Středočeská Regionální potravina

Ministerstvo zemědělství České republiky a Státní zemědělský intervenční fond vyhlásili již 14. ročník soutěže Regionální potravina, která se i letos bude snažit najít nejlepší regionální výrobky a produkty ve Středočeském kraji, a to hned v devíti kategoriích. Koordinátorem bude letošním roce nově agentura FESTING s.r.o.

Všichni regionální výrobci, kteří splňují podmínky soutěže, se mohou až do 1. 8. 2023 do soutěže přihlásit na uvedené adrese či přes formulář na hlavní stránce.

      3. 7. 2023

Koordinátorem soutěže Středočeská Regionální potravina pro roky 2023 a 2024 bude nově agentura FESTING s.r.o.

Můžeme vám s radostí oznámit, že koordinátorem soutěže Středočeská Regionální potravina bude pro následující dva roky opět agentura FESTING s.r.o. Společně se tak budeme snažit navázat na předchozí úspěšné ročníky a nalézt letošní adepty na ocenění touto značkou kvality. 14. ročník soutěže Regionální potravina pomalu startuje, sledujte nás, jakmile bude odstartováno, zveřejníme všechny informace!

      3. 7. 2023