AKTUALITY

Značka Regionální potravina zná v Pardubickém kraji své nominanty

V Pardubickém kraji odstartoval 14. ročník soutěže o prestižní značku Regionální potravina. V kraji se ucházelo 159 výrobků od 34 místních výrobců. Nejsilněji zastoupenou kategorii Alkoholické a nealkoholické nápoje ovládl Kohout 13% z pivovaru Faltus.

Hodnotitelská komise navrhla udělit značku Regionální potravina Pardubického kraje pro rok 2023 těmto výrobkům:

SLOUPNICKÁ HOVĚZÍ ŠUNKA od ŘEZNICTVÍ SLOUPNICE s.r.o.
HLINECKÝ PŘEJETÝ SALÁM od Řeznictví Švanda s.r.o.
PERNŠTÝNSKÝ BOCHNÍK od Petr Souček, Pardubice
SLOUPNICKÁ A2 POMAZÁNKA ČESNEKOVÁ od Zemědělské družstvo se sídlem ve Sloupnici
ŽITNÝ BOCHNÍK S NASLADOVANOU KAŠÍ od Mgr. Tomáš Kroulík, Třibřichy
ŘEZY Z MEDU od Jana Vondroušová, Bukovka
KOHOUT 13% od ARMAT spol. s r.o.
BIO LEBEDA ZAHRADNÍ od Ing. Jitka Píchová, Horní Ředice
OSTRUŽINOVÝ SORBET S HRUŠKOVICÍ od Mgr. Monika Pavlisová, Kunětice

 

      4. 5. 2023

Byl vyhlášen 14. ročník soutěže Regionální potravina za Pardubický kraj

Ministerstvo zemědělství České republiky a Státní zemědělský intervenční fond vyhlásili již 14. ročník soutěže Regionální potravina, která se i letos bude snažit najít nejlepší regionální výrobky a produkty v Pardubickém kraji, a to hned v devíti kategoriích. Koordinátorem bude i v letošním roce agentura FESTING s.r.o.

Všichni regionální výrobci, kteří splňují podmínky soutěže, se mohou až do 21. 4. 2023 do soutěže přihlásit na uvedené adrese či přes formulář na hlavní stránce.

      30. 3. 2023

Agentura FESTING s.r.o. bude koordinátorem soutěže Regionální potravina za Pardubický kraj i v roce 2023 a 2024

Můžeme vám s radostí oznámit, že koordinátorem soutěže Regionální potravina v Pardubickém kraji bude pro následující dva roky opět agentura FESTING s.r.o. Společně se tak budeme snažit navázat na předchozí úspěšné ročníky a nalézt letošní adepty na ocenění touto značkou kvality. 14. ročník soutěže Regionální potravina pomalu startuje, sledujte nás, jakmile bude odstartováno, zveřejníme všechny informace!

      3. 3. 2023