16. ročník soutěže Regionální potravina je v Královéhradeckém kraji v plném proudu. Hodnotitelská komise se sešla 7. května 2025 v Hradci Králové a vybírala z celkem 165 výrobků od 39 místních producentů.

Na základě posouzení kvality, regionálního původu a způsobu zpracování byly navrženy k ocenění tyto výrobky:

  1. HOVĚZÍ LŮJ – UZENÝ – HAVLÍKŮV DVŮR s.r.o.
  2. NÍZKÝ ROŠTĚNEC – D-agro s.r.o. (VENCLŮV STATEK)
  3. ČERSTVÝ SÝR – MEDVĚDÍ GRIL – Ing. Tomáš Krátký, Křešice (FARMA KŘEŠICE)
  4. DUBENECKÝ KEFÍR – Karsit Agro, a.s.
  5. SVATEBNÍ KOLÁČEK POVIDLOVÝ – Radka Frydrychová, Pěčín (DORTY Z ORLICKÝCH HOR)
  6. KÁVOVÁ ROLÁDA – Pavlína Vlková, Třebechovice pod Orebem (VANILKA)
  7. PROROK 11 PIVO SVĚTLÝ LEŽÁK – ŠFN s.r.o. (PIVOVAR NERATOV)
  8. JABLKA SUŠENÁ MRAZEM SE SLANÝM KARAMELEM A SKOŘICÍ – DobroLádovna s.r.o.
  9. SUMEČEK V MARINÁDĚ – POMERANČ A PEPŘ – Zemědělská akciová společnost Mžany, a.s. (SUMEČEK ZE STRAČOVA)